Wanhoop rondom cannabis legalisatie in de Tweede Kamer

tlp magazine

Poging tot zelfmoord in de tweede kamer

wil eerst naar het ziekenhuis naar hans liberg hem is daarna kijk ik verder maar ik wil nu helemaal geen mee nee nee

stefan jij bent sympathisant van deze actie hoe kan bij jou het nieuws binnen dat hans middag deze poging heeft gedaan als een mokerslag hoe je te zijn ik hoor de eerste job het nieuws over een incident in de tweede kamer ja goed dan denk je god er gebeurt wel vaker wat tot ik ineens er achter kwam dat iemand uit groene was dan gaat er een lampje branden ja ik ook facebook kijk het kwam klachten waar ans er was

jullie zitten hier al 23 dagen hoe lang ben je dit nog gaan volhouden nou totdat u plant uiteindelijk uit de opiumwet wordt gehaald als het moet zitten jullie hier in jaar tot sint juttemis dat hoe lang wilt u hier blijven staan dat het geregeld is zoals ik er zijn

ben eigenlijk onderweg naar huis uit trein gestapt om je te kijken hoe het met zijn maatje gaat want hij wist mij bak van mix

nee nee nee ik wil hier stelt alles weten ik wil eerst alles zelf afhandelen met de politie wil eerst naar het ziekenhuis naar hans liberg hem eens en daarna kijk ik verder maar ik wil nu helemaal geen mening

Het aanhoudende verbod op cannabis

u kent de heren persoonlijk had u dit verwacht nee totaal niet stom verbaasd en en rood ja wel een beetje boos op me wilt zijn zelfmoord vind ik nogal wat of een poging daartoe en of dit de manier juist meer een aantal vraag is ja ik denk het eerlijk gezegd niet wat dan wel het is druk al langer lopend probleem het verbod op cannabis er zijn heel veel mensen die gewoon slachtoffer zijn van het verbod op cannabis wilt zijn mensen die gewoon een plant je thuis spreken dat we een huis uitgezet worden patiƫnten die een vergoeding zijn kwijtgeraakt en daardoor ook in de problemen komen dus de moet wel iets gaan gebeuren maar ook dit te meer awesome dus ik weet het niet maar misschien ook wel en weet je hoe het met hem gaat ik heb nee ik weet dat het ik heb gehoord dat niet levensgevaar is dat is goed nieuws maar verder geen idee en ze stonden hier al 40 dagen heeft u het idee dat ze iets zijn opgeschoten in politiek met wat ze willen bereiken vier burgers kort maar wat ik wel gezien is dat het onderwerp leeft mensen komen langs bij die zo krijgen leren wat over cannabis over hennep had ze eigenlijk hiervoor nog niet wisten dus ik denk uiteindelijk dat met de lange adem dat het wel zou opschieten hier staan want het is natuurlijk niet alleen af en toen kwamen de mensen langs zoals ik om heeft ondersteunen want het is wel belangrijk gaat u langs bij hem in het ziekenhuis zodra dat kan weet ik niet je van komt uw steun aan zijn compagnon de tuin ja dat zeker wel ik hoorde dat hij staat hij dan alleen ja even kijken hoe schapen dat gaat gelukkig naar omstandigheden goed.

"Stop chasing your dreams. Start building them." Don't worry about what the world needs. Ask what makes you come alive and go do that. Because what the worlds needs is people who have come alive. Can't wait to drive my own Model S P100D.
Posts created 255

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top