Eerste Tesla-Supercharger van Noord-Nederland

tlp magazine

Tesla Supercharger Drachten

Niet vanzelfsprekend, maar zeker geen verrassing. Drachten heeft de Tesla supercharger primeur van Noord-Nederland. Met 8 superchargers kunnen Tesla rijders in korte tijd hun accu opladen. Kim Liebregts maakt uiteraard een korte verschijning voor de camera.

Zo snel zit er weer genoeg stroom in. Even 10 minuten staan en je hebt weer
100 kilometer stroom.

"Stop chasing your dreams. Start building them." Don't worry about what the world needs. Ask what makes you come alive and go do that. Because what the worlds needs is people who have come alive. Can't wait to drive my own Model S P100D.
Posts created 255

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top