Rotjoch benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

rotjoch 101barz

Decorandus

Rotjoch aka Angelo Diop is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn bijdrage aan de Nederlandse samenleving. Dit maak hem decorandus. Hij is de grondlegger van 101Barz dat is uitgegroeid tot het hiphopplatform van Nederland.

Gefeliciteerd ouwe.

Rotjoch coacht en begeleidt jonge hiphoptalent en steunt jongeren die het moeilijk hebben.

Mood

"Stop chasing your dreams. Start building them." Don't worry about what the world needs. Ask what makes you come alive and go do that. Because what the worlds needs is people who have come alive. Can't wait to drive my own Model S P100D.
Posts created 255

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top